Helpcenter

Abonnement opzeggen

Je kunt je abonnement eenvoudig online opzeggen door de volgende stappen te volgen:

1. Log in op je account
  2. Klik op “Account” rechtsboven in het scherm.
  3. Voer onder “My profile / Subscription” je wachtwoord in en verstuur het.
  4. Klik op de zin “Cancel supporting CHEEX” die je vindt onder “Current Subscription”.
  5. Vul de vragenlijst in.
  6. Controleer na afloop je mailbox: Je ontvangt een e-mail van CHEEX en onze betalingsprovider, Epoch, om de opzegging te bevestigen na het indienen van de vragenlijst.

Neem contact met ons op via hello@getcheex.com als je problemen hebt met de annulering. We zijn er om je te helpen.

Back